Plaatsing en installaties

Doordat Tuinartikelen beschikt over een professioneel montage- en installatieteam heeft kunnen wij u ook altijd voorzien van goed advies en een scherpe prijs voor montage en installatie door ons uitgevoerd. Dit kan heel erg belangrijk zijn in situaties waar verval op de plaatslocatie, bochten waarin het hekwerk mee moet lopen of specifieke constructies zoals muurtjes of pinanten gebruikt moeten worden ten behoeve van het ophangen en het plaatsen van het geheel. Door dit uit te besteden aan ons loopt u feitelijk geen risico’s meer. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opnemen van de maten uit handen en zorgen ervoor dat wij in overleg met u een duidelijke offerte sturen voor wat u wenst en wat u nodig heeft.

Naast plaatsing en montage ook installatie van poortautomatisering

Daarnaast kunnen wij in het geval van poortautomatisering ook de installatie werkzaamheden voor u verzorgen. Zo heeft u maar een aanspreekpunt en dit biedt altijd vele voordelen! Daarnaast kunnen wij de montage- en installatiewerkzaamheden combineren waardoor wij beide scherp kunnen aanbieden. Om deze reden is ons aanbod aan extra naast de poortautomatisering uitgebreid! U kunt bij ons ook terecht voor uw intercoms, codeklavieren en overige toegangsbeheer- en beveiligingsextra’s.

Leveren van de juiste kabels

Aangezien wij in onze offertes al aangeven welke bekabelingen wij verwachten op de locatie (mits wij installeren voor u), zal het u niet verbazen dat onze goede adviezen veelal in de wind worden geslagen. Echter hebben onze kabelvoorschriften wel degelijk een functie. Als u zich hieraanniet houdt dan kan het zijn dat wij de installatie niet voor u kunnen uitvoeren of er extra kosten in rekening moeten worden gebracht voor het opnieuw aanleggen van bekabelingen.
Om dit te voorkomen hebben wij alle voorgeschreven bekabelingen op voorraad liggen en u kunt deze tegen scherpe prijs direct bij ons kopen. Vraag ernaar als u dit zou willen!

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm