Bestrating

Voor alle bestratingen kunt u bij ons terecht. Voor particulieren verzorgen wij de bestrating van tuinen, terrassen en opritten en voor bedrijven voeren wij grotere projecten uit zoals de aanleg van paden, parkeerplaatsen en pleinen..

Bestrating van tuin en oprit

Wij bestraten uw tuin, oprit of terras met betonklinkers, natuursteen of keramische tegels. Of maken houten vlonders in alle formaten en soorten voor in uw tuin. Waar nodig graven wij de bovengrond af en vervangen deze voor grondverbeteraar. Uw leidingwerk en waterafvoeren kunnen worden verlegd, hersteld of vervangen. Wij bieden een breed scala aan tegels en klinkers die u kunt bekijken in de showroom van onze leverancier.

Bestrating voor bedrijven en projecten

Wij hebben jarenlange ervaring met grote(re) bestrating- en rioleringsprojecten voor gemeenten, bedrijven en aannemers. Naast alle graafwerkzaamheden, leggen wij complete rioleringen en beschoeiingen aan. We bestraten grote opppervlaktes en parkeerterreinen. Ook voor herstellingen, ophogingen en herbestrating staan onze ervaren medewerkers voor u klaar.

Bestrating van industrieterreinen

Voor bedrijven-en industrieterreinen voeren wij alle mogelijke bestratingen uit, alsmede het aanleggen of vervangen van leidingwerk, riolering en regenwaterafvoer, het plaatsen van overstorten en alle voorkomende grond- en graafwerkzaamheden.

Eigen materieel

Wij werken met eigen gekeurd materieel. Onze machinisten en grondwerkers zijn goed opgeleid, zeer ervaren en werken vol inzet aan de realisatie van uw project. Zo bent u er zeker van dat uw project vakkundig en op tijd wordt gerealiseerd.

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm