tuinaanleg bielzen

Realisaties Wout Evens.
In ons tuinontwerp, modern of landelijk, gaan we samen met de klant op zoek naar de juiste middelen om deze plaats te creëren. Met meer als 10 jaar ervaring mag u bij Tuinaanleg Wout Evens rekenen op een vakkundig team met talent en een uiterst modern machinepark. Tuinaanleg Wout Evens BVBA.

trapliften
Appermont

Vader Jan Appermont richtte het bedrijf op in 1969 als tuincentra. Van tuincentra kwam er al snel tuinaanleg en onderhoud bij.
Eén voor één kwamen de zonen in het bedrijf en was de eerste stap gezet naar Gebr. Appermont bvba.  Wat een feit werd in 1995. In 1997 werd de stap gezet naar bouw- en verbouwingswerken.
In 1999 kwam weer een uitbreiding en richtte we ons ook op infrastructuurwerken. Op dit ogenblik zijn wij een gevestigde waarde en hebben wij een behoorlijk klantenbestand opgebouwd van zowel particulieren als overheidsbedrijven. eiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid is prioriteit nr. 1 binnen ons bedrijf.

ontmossen van daken
BMS Biesmans verdubbelt in omzet en personeel Made in Limburg.
In één jaar tijd van 3 naar 6 miljoen euro omzet en van 16 naar 30 werknemers: dat is het indrukwekkende rapport dat BMS-groep uit Bilzen kan voorleggen. Het bedrijf van David Biesmans, Bertrand Biesmans en Michiel Cielen wil nu resoluut op de ingeslagen weg verdergaan. De geschiedenis van de groep begon in 1978, toen Theo Biesmans van start ging met grond en afbraakwerken. Na zijn studies als industrieel ingenieur richtte David, de zoon van Theo, de firma DPE op, gespecialiseerd in diamantboringen, zaagwerk in beton en het plaatsen van leidingwerk. Na het pensioen van Theo werden de activiteiten samengevoegd in de firma Biesmans DPE. In 2016 sloeg David de handen in elkaar met zijn 2 neven, die op dat moment met de firma Béga actief waren in tuinaanleg, beplantingen en verhardingen, maar ook in de plaatsing van houten constructies.

Appartement te koop Spanje
Tuinaanleg Driesen.
Over ons bedrijf. Bij Tuinaanleg Driesen staan we al meer dan 10 jaar in het vak. Wat begon als een bijberoep, ging al snel over in een voltijdse activiteit en groeide tot op de dag van vandaag uit naar een ervaren team van 4 werknemers.

L-elementen voor tuin
home Biesmans.
3740 Bilzen België. 32 089 812 109. 32 089 812 107. Volg ons op Facebook. Met bijna 30 jaar ervaring is BMS Groep de sterkste in grond afbraakwerken, infrastructuuraanleg en diverse betonwerken. Natveld Kleinveld 9b. 3740 Bilzen België. 32 089 812 109.
betondelen in U-vorm
Geurts H Zn Land-en Tuinbouwmachines Riemsterweg 242, Spouwen Bilzen Tel. 089 411 925.
Geurts H.Zn YouTube-kanaal. Zn Land-en Tuinbouwmachines Riemsterweg 242, Spouwen Bilzen Tel. 089 411 925 E-mail Blog Occasiekrant. HOME OVER ONS TUINBOUW LANDBOUW INDUSTRIE RECREATIE KIDS AGENDA LOCATIE CONTACT. Copyright Geurts H. All Rights Reserved. Designed by UP-TO-DATE WebDesign by Ivan Jans.
camerabewaking
Tuinarchitect omgeving Limburg tijdloos modern Bouwinfo.
Iemand waar we zeker langs gaan als we aan de tuin komen.: Lid vanaf: 04/03/2012. Geplaatst op: 17-12-2013 220353.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Iemand waar we zeker langs gaan als we aan de tuin komen.:
iphone repair gent
Remans-Appermont Home.
Remans-Appermont, Genk bloemen en tuinaanleg. Remans-Appermont is als familiebedrijf reeds meer dan 40 jaar actief. In de bloemenwinkel kan u terecht voor allerhande creaties. Een handgebonden boeket, een bloemstuk, thema-arrangementen zoals bruidswerk, grafwerk, tafeldecoraties. Voor elke vraag geven wij de gepaste invulling.
Automatische poort
Flammia Dello bvba Bestratingswerken en Tuinaanleg.
Naast grond en bestratingswerken, kan Giro Flammia en team eveneens de volledige tuinaanleg met. Hieronder vindt u een overzicht van recent gerealiseerde projecten door Giro Flammia en team. Sinds 1997 is Giro Flammia en team een gevestigde waarde in de bouw en tuinsector.
Buitenkeuken
Hovenier Bilzen / passie voor de tuin.
Dankzij de jarenlange ervaring haalt u met ons ook het nodige vakmanschap in huis om de juiste ingrepen uit te voeren voor uw tuin in de regio van Bilzen. Kies voor een prachtige tuin, kies vandaag nog voor ons. Septische put ledigen.
Tuinonderhoud zorgt voor mooie tuinen te Bilzen.
Niets is zo zalig als tijdens een zwoele zomeravond te vertoeven in uw tuin met een lekker glaasje in de hand. Om dit te kunnen doen is het echter noodzakelijk op regelmatige basis uw tuinonderhoud van uw tuin regio Bilzen te laten uitvoeren.

BIERZELTGARNITUR