tuinhuis met overkapping kopen

Tuinhuis met zijschuur of overkapping

Bent u op zoek naar een tuinhuis met zijschuur om uw woonruimte buiten uit te breiden en wat extra opbergruimte toe te voegen? Als u een huis heeft met een aangrenzende tuin, dan is een buitenlounge waar u kunt ontspannen met uw familie en vrienden, gecombineerd met een plek voor het opbergen van allerlei tuingereedschap misschien precies wat u nodig heeft.

Om tuinruimtes functioneler en toch esthetisch te maken, biedt Tony cohen een breed scala aan tuinhuizen met zijschuur in verschillende stijlen, vormen en maten, om iedereen te helpen een veelzijdig, kwalitatief hoogstaand tuinhuis te vinden tegen een betaalbare prijs. Laten we eens kijken naar het assortiment Tony cohen tuinhuizen en wat onze tuinhuizen u kunnen bieden!

Hoe een zomerhuis te bouwen

Onze Tony cohen-tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardig hout van Europese oorsprong dat is gebouwd om lang mee te gaan . Omdat de vloer, het dak en het vilt zijn meegeleverd, hoeft u alleen maar de montage-instructies te volgen die bij uw bestelling zijn geleverd.

Onze buitenhuizen zijn gemaakt met voorgesneden tand- en groefpanelen en zijn eenvoudig te monteren. Het enige wat je nodig hebt is een extra paar handen en wat basisgereedschap om je Tony cohentuinhuis in een mum van tijd op te zetten

Zomerhuizen te koop

Shop uit ons assortiment goedkope zomerhuizen tot onze meer premium en luxe modellen. Al onze tuingebouwen worden door experts gebouwd met het oog op kwaliteit en een lange levensduur . Dat is de reden waarom we, zelfs met kleine zomerhuizen , onze klanten de beste kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Of je nu moderne en stoere zomerhuizen wilt of iets meer traditioneels, bij Tony cohen vind je voor elke smaak, tuin en budget een bijgebouw. Transformeer uw tuin met een van onze kwaliteitstuinhuizen en geef uzelf wat extra opslagruimte en een plek om te ontspannen.

Ideeën voor het interieur van een zomerhuis

Voor ideeën voor een tuinhuis, waarom zou u niet overwegen om uw tuinhuis om te bouwen tot een speelkamer? Met ruimte om buiten het huis te spelen, kunt u kinderen een gevoel van onafhankelijkheid geven van de veiligheid van uw eigen huis .

Of verander je zomerhuis in een kleine leeshoek voor een plek om je voeten omhoog te schoppen en te ontspannen na een dag hard werken. Ons assortiment kwaliteitstuinhuizen biedt u ook genoeg ruimte om uw eigen homegym te bouwen. Dus of het nu gaat om een ​​tuinstudio of een plek om thuis te werken, u zult merken dat onze tuinhuizen een wereld aan mogelijkheden openen voor een fractie van de prijs van een aanbouw. Begin dus vandaag nog met het kiezen van een stijl, van tuinhuisjes in blokhutten tot eigentijdse of traditionele modellen!.

Bouwvergunning bijgebouw

De meeste tuingebouwen vallen onder ’toegestane ontwikkeling’ op uw huidige woning. Voor kleine zomerhuizen in het VK heeft u geen bouwvergunningen nodig zolang ze:

  • Zijn gelijkvloers
  • Zijn niet bedoeld voor permanent residentieel gebruik
  • Overschrijd een maximale dakrandhoogte van 2,5 m . niet
  • Overschrijd niet meer dan een totale hoogte van 4 m (dubbel hellend dak zoals een apex of -reverse apex) of 3 m (elk ander type dak, zoals een lessenaar)
  • Neem niet meer dan 50% van uw tuinoppervlak in beslag
  • Zijn niet gebouwd voorbij de voormuur van je huis

Daarom zijn al onze voordelige tuinhuizen gebouwd met deze regelgeving in het achterhoofd. Neem bijvoorbeeld ons Carmen Blokhutten Zomerhuis . Met een dakrandhoogte van 1,84m en een lessenaarsdakhoogte van 2,10m zit je ruim binnen de grenzen van de ’toegestane ontwikkeling’.

Haal het meeste uit de beste tijd van het jaar met een zomerhuis. Maak er een kamer speciaal voor jou van of een plek om te ontspannen met je vrienden en familie. Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Kies uit verandatrappen, veranda’s of zelfs luifels om de voorkant van uw tuinhuis te verlengen. Bij Garden Buildings Direct vindt u vast en zeker een houten tuinhuis dat bij uw tuin en budget past. En of het nu gaat om een ​​klein tuinhuisje , een blokhuthuisje of zelfs een goedkoop zomerhuisje .

 
 
 
 
 
 


Interessant


droogijsstralen


Reiniging door middel van droogijsstralen is dé oplossing voor droog reinigen. Sterke service. Wij werken 24/24. Tijdens weekend/vakantie. Ervaren team. Wij verzorgen de opkuis. Kostenbesparend. Veilig en efficiënt. Services: Droogijsstralen, CO2 reiniging, Industriële reiniging.


tweedehands auto


Een betrouwbare tweedehands auto of stockwagen kopen doet u op de meest bezochte auto site van België. Van goedkope occasies tot zeldzame exemplaren.


citroen 2cv


Sinds 2009 is CITROPARTS.COM de officiële verdeler voor Noord-Europa voor Méhari Club Cassis. Deze fabrikant is de enige op de markt die de originele mallen van Citroën mag gebruiken en die volgens het officiële lastenboek werken en de licenties mogen gebruiken. Daardoor kunnen wij de originele nieuwe onderdelen aanbieden voor uw wagen. U profiteert van deze samenwerking doordat wij het transport van de goederen op ons nemen. U betaalt dus pas verzendingskosten vanuit Tienen i.p.v.Frankrijk!


Coworking


Veel op de baan? Net een eigen onderneming op poten gezet? Of gewoon veel nood aan flexibiliteit? Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken.