Blokhutten

Een blokhut  is de perfecte plek om te relaxen, te knutselen of om uw tuinspullen, fietsen e.d. in op te slaan.  Wij plaatsen blokhutten in alle soorten en maten. Vooraf gefabriceerde blokhutten of geheel op maat voor u gebouwd. Afhankelijk van de ruimte, uw wensen en het budget leveren wij een passende oplossing voor uw tuin. Het is allemaal mogelijk.

Ruim assortiment

Er is een ruime keuze in grootte, vorm en luxe. Meer dan 130 modellen in alle maten en houtdiktes. Ruim assortiment accessoires. Voor alle blokhutten geldt dat ze zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout. De rechte hoeken zijn voorzien van unieke wind- en waterdichte hoekverbindingen. De ramen van de blokhutten zijn gemaakt van echt glas (4 mm, dikkere modellen dubbel glas).  De blokhutten kunnen worden geïmpregneerd of in een grondlaag worden gespoten.

Accesoires

U heeft de keuze uit verschillende types dakbedekking: shingles, dakleer, EPDM, dakpanprofielplaten of Aqua-pan. Er is een uitgebreid assortiment aan ramen en deuren. Maar ook zaken als regenpijpen, afdekkappen, funderingsbalken etc.

 Behandeling hout

Hout is een prachtig natuurlijk bouwmateriaal, gemakkelijk te bewerken en men kan het in iedere vorm brengen. Hout dat buitenshuis toegepast wordt, moet beschermd worden omdat onbehandeld hout door regen, mist, hoge luchtvochtigheid, wind, storm en zon aangetast kan worden. Om dit te voorkomen dient u het hout voor blokhutten en tuinhuizen etc. te behandelen. Dat kan door middel van impregneren of beitsen.

Impregneren van blokhutten

Alle blokhutten zijn geïmpregneerd leverbaar. Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere houtaantastende processen. De extra levertijd van geïmpregneerde blokhutten bedraagt doorgaans enkele weken. Na aflevering kan de blokhut direct opgebouwd worden in uw tuin. Uiteraard zal uw geïmpregneerde blokhut na verloop van tijd gaan verweren. Het is belangrijk om te weten dat impregneren geen vochtregulerende werking heeft en geen wind- en waterdichte afsluiting van de wanden en hoeken garandeert. Om dit te bereiken zult u de blokhut kort na plaatsing moeten schilderen of beitsen. Dit kan in iedere kleur die u wenst.

Spuiten van constructies

De blokhut kan worden voorzien van een grondlaag in de kleuren wit, grijs, antraciet en transparant. Deze grondlaag wordt 2-laags aangebracht. De keuze voor de kleur van de grondlaag kunt u het best bepalen op basis van de eindkleur die u uiteindelijk gaat aan brengen.

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm

 

Interesse

Heeft u interesse in een blokhut? Informeer naar de mogelijkheden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 25 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 klik hier