Kunstgras

 

Kunstgras is niet nieuw maar de laatste jaren kende dit product een meerwaarde en kwaliteitsverbetering.

 

Voor kleine stadstuinen en daktuinen is dit een zeer goede oplossing.

Kunstgazons

Jullie hebben er al veel over gehoord maar weten er misschien concreet nog weinig over. Kunst van kunstmatig en gazon wat voor zich spreekt maar daar schuilt nu kunst om dit verschil tot een minimum te beperken.
Onze hedendaagse kunstgazons zien er uit als echte gazons en voelen ook aan als echte gazons met dat uiteraard grote verschil dat ze er altijd perfect groen uitzien. Een enorm aanbod dat strekt van vele kleuren met verschillende vullingen voor diverse toepassingen. Is het nu voor privétoepassingen, bedrijven, beurzen, terrassen, dakterrassen, voetbalvelden, speeltuinen, zwembaden en pleintjes noem het maar op men is er enthousiast over. Ieder moet voor zichzelf uitmaken of de toepassing al dan niet geschikt is voor zijn project. Graag helpen we onze klanten in deze zoektocht naar de ideale oplossing en laten ook een grote pallet aan producten zien en voornamelijk het gevoelsmatig beleven van zo een kunstgazon tapijt. 

De tijd dat deze kunstgazons niet kleurvast waren is voorbij en door de speciale vullingen is de beleving vergroot en men associeert het niet meer met een kunstmatig gegeven

Geen onderhoud meer Dat kan tellen, geen   grasmaaien ( 28 beurten per jaar gemiddeld ) geen  meststoffen geven ( 2 x per jaar ) geen mosafzetting niet verticuteren ( 1 x per jaar ) geen onkruidbestrijding ( 2 x per jaar ) geen bodeminsecten ( engerlingen, emelten,rozenkever ) geen chemische bestrijding besparing op milieu, geen onderhoud en slijtage van uw grasmachine meer, geen watertekort dus geen sproeibeurten. Een echte grasmat heeft een levensduur van 5 jaar gemiddeld een kunstgrasmat 15 jaar. 

Natuurlijk staat hier ook een ander prijskaartje tegenover maar uit persoonlijk ondervinding weet ik dat het product ook meer gevraagd word en dus prijstechnisch goedkoper is geworden. En een berekening op termijn leert dat ondanks het investeringsbedrag hoger ligt in het begin de return en gebruiksgemak na verloop van tijd dit mijlenver achter zich laat.

Wensen jullie graag één of meerdere stalen of zouden jullie graag kennis maken met het product komen we het vrijblijvend aan u voorstellen. Doe dan zelf de ultieme test en overtuig uzelf van de vele voordelen die dit product kent. We werken met verschillende leveranciers die hun kwaliteit door ons getest bewezen hebben. Hierbij toch even deze voetnoot dat we niet kunnen concurreren met de dumpingprijzen van goedkope artikelen van Oosterse oorsprong maar dat verschil maken we u als klant graag duidelijk in een eenvoudige test. Als erkend plaatser staan we ook garant voor onze producten en de nazorg ervan.

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm