Overkappingen

Een overkapping in de tuin biedt een sfeervolle aanblik, beschermt u en uw tuinmeubelen tegen het weer en verlengt uw tuinseizoen aanzienlijk. Een echte aanrader voor wie van het buitenleven houdt. Geniet vaker en langer van uw terras met een terrasoverkapping. Overkappingen op maat voor uw terras van diverse materialen.

Genieten van het buitenleven

Een overkapping ideaal als het buiten wat kouder wordt, maar wanneer u toch nog even van het buitenleven wilt genieten. Doordat uw tuinmeubelen niet nat worden in het buitenverblijf, hoeft u zich bij regen geen zorgen te maken over het binnenhalen van uw tuinkussens. En wanneer u in uw buitenverblijf zit, kan de regen u niks maken.

Het biedt u ook de mogelijkheid om de ruimte wat meer aan te kleden met accessoires, kussens en dekens, omdat de elementen hier door de overkapping geen invloed op zullen hebben. In de zomer bieden buitenverblijven u beschutting tegen de hitte van de felle zon, terwijl u er in de winter gewoon uw tuinmeubelen in kunt laten staan. Buitenverblijven zijn overigens ook uitstekend te gebruiken als carport, waardoor u in de winter niet meer hoeft te krabben!

Diverse mogelijkheden

U heeft de keuze uit diverse soorten overkappingen. Heeft u bergruimte nodig in de tuin? Er zijn ook diverse overkappingen met afsluitbare ruimte voor handige extra bergingsruimte. Om de juiste overkapping te kiezen is het handig om alvast over een aantal wensen na te denken.  Denk aan de locatie, de afmetingen en de houtsoort, maar ook aan dakmaterialen. Een overkapping gemaakt van bijvoorbeeld geïmpregneerd grenen, een andere geïmpregneerde houtsoort, of aluminium. Vraag naar de mogelijkheden.

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm