Schuttingen

Tuinschermen, trellis en tuindeuren

Tuinschermen voor iedere stijl en voor ieder budget. Je kan spelen met hoogtes en breedtes en combinaties maken met houten trellis of gaas. Natuurlijk behoort een bijpassende tuindeur ook tot de mogelijkheden. Naast hout zijn de schermen ook beschikbaar in andere materialen. De schermen zijn RVS geschroefd.

Hardhouten schermen

Hardhouten tuinschermen zijn niet alleen functioneel en duurzaam maar ook zeer decoratief. Hardhout heeft een dichte structuur en is uitstekend bestand tegen weersinvloeden, ook zonder chemische behandeling. De levensduur van hardhout is gemiddeld 10 tot 15 jaar. Het hardhout komt uit duurzaam beheerde bossen. Alle schermen zijn RVS geschroefd.

Kastanjehouten tuinhekken

Een hekwerk van kastanjehout is duurzaam en heeft een  mooie rustieke uitstraling. Een kastanje hekwerk is in verschillende hoogtes en met verschillende latafstanden te verkrijgen. Naast kastanjehout heeft u de keuze uit verschillende andere houten tuinhekken en palen voor het creëren van een stijlvolle erfomheining.

Gaas

Gaas is een multifunctioneel product waarmee u met behulp van een speciale draagtang en draadverbinders gemakkelijk zelf allerlei creaties kunt maken. U kunt het gaas afwerken met onder andere steen, hout, planten en doek. Gaaselementen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en diktes en met of zonder houten rand. al het gaas is vuurverzonken voor een langere levensduur.

Schanskorven

Creëer uw schanskorven, schuttingen, tuinhekken, grondkering, vijverrand, waterornament en tuinhaarden met het doe-het-zelf gaassysteem. Vul het gaas met natuursteen, boomschors, worteldoek met zand, kokosmat, drainagepijpen en geef uw tuin een persoonlijke touch waar u trots op kunt zijn. Schanskorven vinden hun toepassing als erfafscheiding of als tuinscherm. Ze zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar. U kunt de gazen ook decoratief gebruiken als kleine decoratieve zuiltjes of als plantenscherm.

Natuurlijke erfafscheidingen

Matten van riet, dopheide en wilgentenen zijn ideaal om snel een afscheiding te creëren. U heeft direct privacy terwijl het natuurlijke karakter van uw tuin intact blijft. De natuurlijke afscheidingen zijn een sfeervol en milieuvriendelijk alternatief voor houten of stenen afscheidingen.

Hout-beton schutting systemen

Met hout-beton schuttingsystemen creëert u een strakke en zeer stevige erfafscheiding. De tuinschermen worden op de betonplaten geplaatst, waardoor het hout geen grondcontact heeft en dus nooit in het water of vocht komt te staan. Dit is de garantie voor een lange levensduur. De betonpalen en betonplaten zijn voorzien van een stalen wapening.

Betonsystemen

Beton is een razend populair materiaal voor schuttingen, palen en afscheidingen. Er zijn verschillende mogelijkheden: Betonsysteem met ronde kop palen, betonsysteem met diamantkop palen,  betonsysteem met rots-leisteen-/houtmotief en betonsysteem met sleufpalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies

Voor mogelijkheden en advies, neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

tags: L-elementen voor tuin, betondelen in U-vorm